logo kraamzorg by daph 180220

Stijn & Noud

Op 20 maart 2013 is Stijn in het ziekenhuis geboren, 2 weken na de uitgerekende datum. Omdat Daphne wist dat we deze dag naar het ziekenhuis zouden gaan, hebben we haar na de geboorte op de hoogte gebracht dat we rond half 10 's avonds thuis zouden zijn.
In 2007 heb ik Daphne namelijk leren kennen als een professionele en zorgzame kraamverzorgster bij mijn zus en sindsdien hebben wij contact gehouden.
 
Vanzelfsprekend dat wij haar ook hebben aangevraagd om bij ons te komen helpen en ons als nieuwbakken ouders alles te leren.
Omdat Daphne geen ander gezin draaide stond ze snel bij ons voor de deur om ons de eerste nacht door te helpen, hoe fijn was dat! Tijdens de kraamweek werden we van alle gemakken voorzien, wasjes gedraaid, fruitcocktails gemaakt, uitleg, controles en het nodige geduld bij de borstvoeding. Kortom enorm genoten van de vakkundige hulp van Daphne!
 

Daarom is het ook niet gek dat we haar 2 jaar later weer hebben aangevraagd, ondanks dat ze inmiddels werkzaam was voor een andere kraamorganisatie. Ook dit keer mochten we ons melden in het ziekenhuis en is Noud op 2 maart 2015 geboren. Omdat Noud even een nachtje ter controle moest blijven zijn we de volgende ochtend op tijd naar huis gegaan en weer stond Daphne al gauw voor de deur om ons bij te staan. Daphne is geen onbekende voor grote broer Stijn en vond het maar wat gezellig dat "meisje" bij ons in huis was om met zijn babybroertje te helpen. Wederom een fijne kraamweek voor het hele gezin. Daphne zorgt er met haar professionaliteit, betrokkenheid en zorgzaamheid voor dat je de eerste week volop kan genieten!