logo kraamzorg by daph 180220

Tijn & Nathan

'Wat waren we blij met Daphne vanaf het moment dat ze binnen kwam vallen tijdens de bevalling van ons eerste kindje. Ze ging gelijk haar gang door kruiken te warmen, het bedje op te maken en kwam met een warme badcape om de pas geboren Tijn in te wikkelen. Na de bevalling moesten we naar het ziekenhuis om laat in de avond weer thuis te komen.

"Laat even weten als jullie weer naar huis mogen, want dan kom ik nog even jullie kant op om de nacht met jullie voor te bereiden". Wow, wat fijn!!! En zo ging het de hele kraamtijd door. Daphne weet zó goed wat je als (beginnende) ouders nodig hebt aan ondersteuning en zorg.

Het was dan ook superfijn dat ze wéér kwam kramen toen 14 maanden later ons 2de kindje Nathan werd geboren. Ik reageerde zwaar teleurgesteld toen ik op het laatste moment hoorde niet thuis te mogen bevallen en Daphne moest missen bij de bevalling. 'Geen punt' zei Daphne en kwam bij ons langs in het ziekenhuis, waar ze wegens onderbezetting op de kraamafdeling óók nog aan het werk werd gezet tijdens de bevalling. Kortom: Daphne is onmisbaar én een enorme rots in de branding tijdens de zó bijzondere kraamtijd!!'