✆ 06-44052444

LUCAS

Zo fijn dat je er bij was! Je bent een topper!

 

Inmiddels is het bijna 3 maanden geleden dat Daphne bij ons was. Al voor de bevalling stond Daphne voor ons klaar en is ze zelfs bij de bevalling geweest. Wat was het ontzettend fijn om haar erbij te hebben. Daphne geeft veel goede tips waar je echt wat aan hebt zelfs 3 maanden na de bevalling mag je altijd nog contact met haar opnemen. Daphne is echt een topper!

SIEM

Onze 2e kraamweek met Daphne is weer ontzettend goed bevallen! Ik raad haar iedereen aan!

Dankjewel Daphne, dankzij jou konden wij bij beide kindjes genieten en tot rust komen.
Wij leerde ondanks een tweede weer heel veel van jou ♡

Rody

Wat ben jij een zegen geweest deze kraamweek lieve daphne! Beter kon gewoon niet!

Stijn & Noud

Op 20 maart 2013 is Stijn in het ziekenhuis geboren, 2 weken na de uitgerekende datum. Omdat Daphne wist dat we deze dag naar het ziekenhuis zouden gaan, hebben we haar na de geboorte op de hoogte gebracht dat we rond half 10 's avonds thuis zouden zijn.
In 2007 heb ik Daphne namelijk leren kennen als een professionele en zorgzame kraamverzorgster bij mijn zus en sindsdien hebben wij contact gehouden.
 
Vanzelfsprekend dat wij haar ook hebben aangevraagd om bij ons te komen helpen en ons als nieuwbakken ouders alles te leren.
Omdat Daphne geen ander gezin draaide stond ze snel bij ons voor de deur om ons de eerste nacht door te helpen, hoe fijn was dat! Tijdens de kraamweek werden we van alle gemakken voorzien, wasjes gedraaid, fruitcocktails gemaakt, uitleg, controles en het nodige geduld bij de borstvoeding. Kortom enorm genoten van de vakkundige hulp van Daphne!
 

Lees meer

Tijn & Nathan

'Wat waren we blij met Daphne vanaf het moment dat ze binnen kwam vallen tijdens de bevalling van ons eerste kindje. Ze ging gelijk haar gang door kruiken te warmen, het bedje op te maken en kwam met een warme badcape om de pas geboren Tijn in te wikkelen. Na de bevalling moesten we naar het ziekenhuis om laat in de avond weer thuis te komen.

Lees meer

Meer artikelen...