logo kraamzorg by daph 180220

Wat een week! 

Na een zware bevalling in het ziekenhuis mochten we eindelijk naar huis toe. Nadat we Daphne bericht hadden stond zei direct laat in de middag bij ons op de stoep. Dit was erg fijn! Daphne heeft ons de juiste ondersteuning voor de eerste avond/nacht gegeven, hierdoor voelde het vertrouwd. 
 
Daphne luistert goed naar onze verhalen en weet hier goed op aan te sluiten. Dit was erg fijn en heeft voor ons de nodige rust, ruimte en regelmaat gegeven.
 
Zelfs aan mijn werk werd gedacht door Daphne, die heeft een heerlijke cake gemaakt om te geven aan mijn werk.
 
Daphne heeft ons de afgelopen week ontzettend goed geholpen en begeleid. Daarnaast de extra aandacht en zorg voor de eerste ontmoeting met onze kleine man en de hondjes is uiterst positief verlopen. Een aanbeveling voor Kraamzorg by Daph raden wij dan ook iedereen aan voor een fijne kraamweek! Ontzettend bedankt voor de goede zorgen en de rust die je mee hebt gebracht. 
 
Groetjes en knuffels van Gene, Esmeralda, Bryce, Diesel en Mila 🐶🐶
We noemen haar ook wel onze Daphne! In 2018, na de geboorte van onze zoon Brett was Daphne onze kraamverzorgster. En wat waren we daar blij mee. Ze zorgde voor eigenheid, eerlijkheid en vertrouwen. Ze hielp ons op weg zoals je als nieuwe ouders op weg geholpen wilt worden. We wilden niet dat ze wegging. Dat zegt denk ik al genoeg :)!  
Door deze ervaring, wisten wij al dat mochten we een tweede kindje krijgen we haar weer als onze kraamverzorgster wilde. En daar was het uiteindelijk zo ver! Zo fijn dat ze als zzp’er aan de slag is gegaan en wij onszelf bij haar op de wachtlijst konden plaatsen. Na de geboorte van onze tweede zoon Mees was daar weer onze vrolijke lieve Daphne. Ze verstaat haar vak als geen ander en heeft ons weer een heerlijke eerste week met de baby gegeven! Dankjewel Daph

Wat hebben Sara en ik een fijne kraamweek gehad dankzij Daphne. Ze heeft een bak aan ervaring, is eerlijk en heel zorgzaam.  Ook mijn zusje, die de hele week bij ons was om te helpen, werd door Daphne in alles betrokken. Ik heb veel van Daphne mogen leren en wanneer ik een powernap deed, was Sara in hele goed handen bij Daphne. De week vloog voorbij, elke dag stond er iets op de planning en maakten we herinneringen. Voor het eerst in bad, naar buiten en oefenen met de draagzak.
Meerdere vriendinnen zeggen ook: als ze nog een kindje mogen krijgen, willen ze  ook Daphne in de kraamweek. En dat snap ik helemaal.
Lieve Daphne, af en toe heb ik een beetje heimwee naar die eerste week en dan mis ik je hoor! En dan heb ik het niet alleen over die lekkere smoothies en borden fruit die je zo heerlijk maakte elke dag ;-)
Je bent een topper!
Veel liefs, Denise en Sara

Onze kraamweek in één woord? Fantastisch! 

Daphne heeft ons zo goed op weg geholpen. Ze is leuk, lief, professioneel en houdt van een grapje. Heerlijk! 

Ze heeft zowel ons als Yuna kunnen helpen bij het geven van borstvoeding. Er waren wat extra dagen nodig, maar dat vonden wij beslist niet erg. Daphne hoorde als het ware bij onze inboedel, het was dan ook erg jammer toen onze tijd samen erop zat.. 

Als nieuwe ouders kunnen wij dankzij Daphne haar hulp nu zelfstandig verder bouwen aan ons gezinnetje. Mocht er nog een kraamweek komen, dan zullen wij ons weer melden bij Daphne! Ze is goud waard! ✨

Lieve groetjes,
Davy, Isaura, Yuna & Sky

Na een geweldige kraamweek bij de geboorte van onze dochter Charlie waren wij er dan ook snel over uit; mocht er ooit nog een kraamweek komen dan moet Daphne daar weer bij zijn! En dat is gelukt!!

Voor de 2e keer kwam Daphne over de vloer en wat was dit weer een feestje! Zorgzaam, professioneel, lief, gezellig en met een dosis humor. Zo omschrijven wij Daphne. Het was een bijzondere week met ups en downs maar mede dankzij Daphne kijken we er met een grote glimlach en een warm gevoel op terug. Het is dat ons gezin compleet is maar het is bijna jammer te noemen dat er geen kraamweek en dus geen Daphne meer over de vloer komt…

Dank voor je luisterend oor, je bemoedigende woorden, je adviezen, kopjes koffie in en ontbijtjes op bed, het vermaken van onze grote meid, je geduld etc. etc. Eigenlijk gewoon dank voor alles!

Veel liefs,

Joop & Renée
Charlie & Loïs
Juli ‘23

Meer artikelen...

Pagina 1 van 4