✆ 06-44052444

Charlie

Op 9 maart 2019 was het zover; onze dochter Charlie werd geboren! Eenmaal thuis stond Daphne binnen een paar uur voor de deur. Best een spannend moment; zouden we een klik hebben met onze kraamverzorgster? Binnen een mum van tijd keken we elkaar aan en trokken we de conclusie dat dit wel goed zat. Wat een opluchting. Nu kon de kraamtijd dan echt beginnen!

We leerden elkaar kennen en Daphne stelde veel vragen, alles gericht op wat wij fijn vonden en zonder ook maar iets op te leggen. Zo fijn! Als nieuwbakken ouders was alles nieuw en Daphne heeft ervoor gezorgd dat wij groeiden in onze rol. Dit alles met de nodige humor, daar houden we van!

Daphne is open, eerlijk, vrolijk en ontzettend lief en zorgzaam. Naast de zorg voor Charlie werd er ook heel goed voor ons gezorgd. Haar heerlijke ontbijtjes, lunches en fruitcocktails waren dan ook een feestje!

De tranen vloeiende rijkelijk toen het moment van afscheid kwam maar we waren er klaar voor! En dit allemaal door de fijne tijd met Daphne. Mocht er in de toekomst nog een kraamweek komen dan hopen wij deze weer met Daphne door te brengen. Een betere kraamverzorgster konden wij ons niet wensen!

Liefs,

Joop. Renée & Charlie