logo kraamzorg by daph 180220

Tess

Onze kraamweek was in mei 2017 van ons tweede wondertje Tess. We hadden al een dochter Darya van toen 5 jaar en was nogal verlegen maar daar kwam Daphne binnen en vroeg aan haar wil jij mij jullie huis laten zien, nou dat wilde ze maar al te graag en weg was de verlegenheid.

Dat was al een zeer goede indruk, Daphne was in huis maar je merkte er niks van daar bedoel ik mee ze was druk met alle andere dingen zoals wassen en schoonmaken, lekkere fruithapjes maken en liet je lekker je eigen gang gaan. Ze gaf goede tips voor ons tweede meisje en ook wat bepaalde huiltjes inhielden (kramp, onrust etc..) dat was erg handig dan wist je een beetje wat er aan de hand kon zijn.

Daphne is een heel rustige kraamverzorgster met goede tips en super lief voor eventuele andere kinderen die in het gezin zijn, stelt ze op hun gemak, mogen (als dat kan) helpen met de verzorging van de baby. Darya mocht helpen met Tess in bad doen en kreeg daarbij een mooie zuster jas aan die was natuurlijk helemaal in de wolken dat ze net zo’n jas aan had als Daphne.

Het was voor ons een geweldige week en was helaas veel te snel om gegaan. 

Screenshot 20200221 201842 Instagram1